Ondernemers  Starters  Particulieren  RegioBank  Contact  Links

 

Regionaal Administratiekantoor S. Haakma B.V.
Molenstraat 42a  1654 KB  Benningbroek

T: (0229) 59 1265
M: info@rakhaakma.nl

BTW-nr. NL 8110.66.137.B.01
Kvk-nr. 36007992

AFM vergunning 12003505

 

RegioBank is uw bank in de buurt
U wilt graag een bank in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een Zelfstandig Adviseur die u kent. Waar u uw geldzaken regelt zoals ú dat wilt. Dat vindt u allemaal bij RegioBank.
 

Wij zijn dichtbij en betrokken
RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. U wordt geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Hij weet wie u bent en wat er speelt in uw omgeving, en voelt zich betrokken bij het verenigings- en sportleven in het dorp. Hij neemt de tijd voor u. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven.


Alles onder één dak
U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, lenen en hypotheken. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren App.


Begrijpelijke financiële oplossingen
Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor
.


RegioBank werkt met lokale Zelfstandig Adviseurs
De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies.
Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank, een vertrouwd gezicht.

Regionaal Administratiekantoor S. Haakma B.V.

Molenstraat 42a
1654 KB Benningbroek
Telefoon: (0229) 59 1265

Gedurende de zomerperiode zijn onze openingstijden aangepast.

Vanaf 3 augustus zullen wij op de volgende dagen en tijden geopend zijn:
Dagen:     Maandag- Woensdag- Vrijdag
Tijden:     08:30 - 12:30
Of eventueel op afspraak.


Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn wij geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), vergunningnummer 12003505.

Voor verdere productinformatie etc. kunt u hier terecht.

RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V., statutair gevestigd te Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16062338. De Nederlandsche Bank heeft de Volksbank N.V. een vergunning verleend om bancaire activiteiten te verrichten. Hierdoor zijn het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel van toepassing op tegoeden die bij RegioBank worden aangehouden.